Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την μετάδοση ποα - ΟΣΦΠ

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες βαζέλικων κανόνων στο μπάσκετ αφού πλέον όταν κάποιος παίχτης πατάει τη γραμμή, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά ενώ παλιότερα κάποιος παίχτης είχε φτάσει και στις διαφημιστικές πινακίδες χωρίς βέβαια να αλλάξει η κατοχή μπάλας.

Φυσικά όλα αυτά φαίνοντε απολύτως φυσιολογικά στον κ. Χατζηγεωργίου που, όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο, συνέχισε τη μετάδοσή του ατάραχος και ειδικά σήμερα κοιμισμένος (!!!).

Γιατί άραγε κ. Χατζηγεωργίου ; Υπήρχε κάποιος λόγος ; Εσείς ξέρετε καλύτερα !!!




Κ. Χατζηγεωργίου καταλαβαίνουμε απόλυτα τον θαυμασμό σας για την "υπερομάδα" του Βασιλα.... εεε των κοντών θέλαμε να πούμε καθώς και για το χρυσό παιδί του ελληνικού μπάσκετ που καμμιά φορά του φεύγει και καμμιά ροχάλα, αλλά μην ξεχνάτε πως αφενός απευθύνεστε στους τηλεθεατές της ερτ την οποία πληρώνουμε όλοι μας και υποχρεούστε να έχετε αμερόληπτη κριτική και αφετέρου έχετε μπροστά σας πλέον τον Πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος δέχτηκε την δίκαιη αναγνώριση από το σύνολο των ευρωπαικών ομάδων, και πρέπει να φέρεστε με σεβασμό σε αυτόν και στα εκατομμύρια των οπαδών του.

ΥΓ1. Η επίσκεψη κάποτε και από ...κάποιους στη μεσογείων έπιασε τόπο τελικά

ΥΓ2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρέπει να συνδεθείτε για να αναρτήσετε σχόλιο