Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μπασκετικός Ολυμπιακός

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε για τα παιδιά του μπάσκετ, είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, που ο κόσμος δείχνει να δένεται επιτέλους με την ομάδα και τους μαχητές του Ίβκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011-2012

Υποδοχή ομάδας στη γέφυρα Ρίου - Αντίρριου
Παναιτωλικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   0-1

Με γκολ του Μιραλάς στο 54ο λεπτό, ο Θρύλος εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα από την 27η Αγωνιστική.
Συγχαρητήρια σε όλους αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα, θέλουμε και το κύπελλο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το νταμπλ στο Πειραιά.

10 Χρόνια ΘΥΡΑ 7 ΚΑΒΑΛΑΣ

23/3/2002 - 23/3/2012
Ποιός θα περίμενε ότι 10 χρόνια μετά, ο σύνδεσμος στη στοά της Αιάντου θα είχε συσπειρώσει τόσο πολύ τον κόσμο της Καβάλας και των γύρω περιοχών με αποτελέσμα να κυματίζει περήφανα η ερυθρόλευκη σημαία στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας !!!

GATE 7 KAVALA CLUB

Σε πόλη με λιμάνι δεν θα μπορούσε να μην κυματίζει η ερυθρόλευκη. Τι κι αν πρόκειται για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας,
τι κι αν απέχουμε 680 χλμ. απ' τη θρυλική μας έδρα, η σημαία του Δαφνοστεφανωμένου κυματίζει περήφανα στη Καβάλα συσπειρώνοντας όλα τα αδέρφια της πόλης και των γύρω περιοχών και προκαλώντας ....εκνευρισμό στους "άλλους" που το μόνο που έχουν μάθει από μικροί είναι να μισούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ΘΥΡΑ 7 ΚΑΒΑΛΑΣ ...since 2002

Από το 2002 μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε, 9 χρόνια με τις καλές μας και τις κακές μας στιγμές, με λεωφορεία, βανάκια, τρένα, αμάξια και αεροπλάνα.